VVS

Mindre el & VVS

Mangler du hjælp til elektronik eller VVS i hjemmet?

Om du enten bor i lejlighed eller hus, vil der altid være nogen opgaver hvor din egen tid eller evner ikke rækker. Måske har du forsøgt at kaste dig selv ud i at sætte en lampe op, hvor det kan være forvirrende hvilke ledninger der helt præcist skal forbindes. Eller overvejet at skifte din håndvask, men har aldrig prøvet det før? Her er det indlysende svar at finde en elektriker eller en VVS ‘er. Men det kan dog være en udfordring at finde en billig person til disse mindre opgaver. På Hyree kan du finde billige og lokale Hyrees der enten har baggrund som faglært eller blot erfaring og viden indenfor din opgave.

Elektriker på Hyree

På Hyree finder du en række kompetente serviceudbydere som kan hjælpe dig med elektronik, vand og varme derhjemme. Mangler du hjælp til mindre opgaver der ikke kræver lovpligtig autorisation, så har vi en række ufaglærte personer, med de fornødne evner og kompetencer som kan hjælpe dig med problemet. Kræver det dog opgaver med autorisation, kan du finde lokale faglærte elektriker og vvs’er. Vi har billige og kompetente serviceudbydere som har tid til at hjælpe dig. 

Hvorfor hyre en person til at hjælpe dig

Her giver vi dig 6 gode grunde til at du skal hyre en til at hjælpe dig

1.      Personen har de fornødne evner og kompetencer, og dermed bedre forudsætninger for at løse opgaven.

2.     Ved at hyre en lokal serviceudbyder sparer du tid, og kan bruge tiden på det du syntes er vigtigt.

3.     Med en lokal Hyree, kan personen komme hurtigere ud til dig, samtidigt med at du sparer på kørselsafgifter.

4.    Du støtter og bidrager lokalt til arbejdskraften i lokalområdet

5.     Med vores bedømmelsessystem sørger andres bedømmelser og erfaringer for at kvaliteten altid er i top

6.     Spar penge - I gennemsnit er vores services 60% billigere end professionelle virksomheder

Bliv serviceudbyder i dag

Er du uddannet elektriker eller vvs ‘er ? eller er dine hænder blot skruet godt sammen? Måske har du erfaring fra tidligere opgaver i hjemmet, og kender til hvilke ledninger der skal forbindes, og hvordan man skifter en håndvask. Hvis du har evnerne og lysten, kan du tilmelde dig som lokal Hyree!