Ofte stillede spørgsmål

question.png

Hvad koster det at bruge Hyree?

Det er gratis at bruge Hyree til at finde hjælp til dine opgaver. Det eneste du skal betale for, er den hjælp du finder gennem appen, som oftest er meget billigere end fra professionelle virksomheder.

question.png

Hvordan opretter jeg mig som Hyree?

Inde på appen skal du blot trykke på menu-knappen oppe i venstre hjørne. Herefter trykker du på knappen "Opsæt profil" og udfylder din profil. Desuden kan du søge efter opgaver indenfor en given kategori og nemt tilgå praktiske opgaver der matcher dine evner og kompetencer.

Hvordan bruger jeg Hyree som kunde?

Du skal blot vælge den kategori du ønsker hjælp fra, og vælge den Hyree du syntes passer til din opgaves behov. Derudover kan du vælge at oprette en opgave, og lade lokale Hyrees anmode om at løse den for dig.

question.png

Hvordan betaler man?

Betalingen aftales mellem kunden og den enkelte Hyree, og anbefales at blive overført umiddelbart efter at servicen er leveret. Inden længe lancerer vi HyreePay, som sikrer en sikker handelsoplevelse gennem appen.

question.png

Generelt

question.png

Hvordan forholder Hyree sig til SKAT?

Hyree ApS fraskriver ethverv ansvar for en hyrees skatteforhold, skatteindberetning og så videre i anledning af brugen af platformen og indgåelse af aftale på baggrund af en formidling via. platformen. 

SKAT

question.png

Hvor meget må jeg tjene?

Som lokal Hyree kan du tjene under 50.000 kr. uden at det er lovpligtigt at du er momsregistreret. Tjener du derimod over 50.000, kræver det at du bliver registreret som momspligtig virksomhedsdrivende. Læs mere om momsregistrering her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234572

question.png

B-indkomst til fritidsjobs

B-indkomst er den indkomst, hvor der ikke er trukket skat og am-bidrag (arbejdsmarkedsbidrag), inden udbetalingen. Som lokal Hyree modtager du et honorar fra kunderne, som man selv har ansvaret for at angive som B-indkomst.

question.png

Hvis du er under 16 år

Hvis du er under 16 år, må du arbejde skattefrit i private hjem, men kun for private personer. Arbejder du derimod for en virksomhed, skal du betale skat.

question.png

Hvis du er SU-modtager

Er du studerende, kan B-indkomsten have indflydelse på din indkomst. Som udgangspunkt må du ikke tjene mere end dit fribeløb, hvor du har risiko for at skulle tilbagebetale SU eller eventuelle SU-lån. Læs mere her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234739