Om os

VORES MISSION

Har du nogensinde stået og manglet hjælp til flytningen? Eller måske til rengøringen efter en fest? Det havde vi i hvert fald, og valgte derfor at starte Hyree i 2020. Hyree er opstartet af to studerende som manglede et sted at finde hjælp til ovenstående problemstillinger.

Hyrees mission er at skabe en nem og sikker markedsplatform for serviceudbydere og kunder. Der er tusindvis af arbejdsvillige og dygtige personer i Danmark, som er villige til at give en hjælpende hånd, og vi ønsker at gentænke hvilke serviceydelser der kan tilbydes online og tjenes penge på. Hyree samler alle små og mellemstore opgaver i Danmark i en app, og gør det nemmere at skabe et match mellem serviceudbyderen og kunden. På den måde tror vi, at vi skaber mest mulig værdi for begge parter.

Hyree gør det muligt for serviceudbydere at være selvstændige, fleksible og kunne tjene penge på hvad de virkelig brænder for. For kunderne skabes et stort og stærk fællesskab af serviceudbydere med vidt forskellige evner og kompetencer, hvorpå kunderne bedre har mulighed for at finde hjælp der passer til deres behov.

VORES VISION

Visionen er at skabe en veletableret markedsplads app der anvendes dagligt, når serviceydelser eller praktiske opgaver søges. Vi ønsker en fremtid hvor uanvendt arbejdskraft anvendes, og hvor folk tjener på det de virkelig brænder for. Folk har mulighed for at redistribuere små og mellemstore praktiske opgaver til dem der har behov og villige til at gøre arbejdet, og fordele tiden til det de syntes er vigtigt.